WBSO voorbeeld projectbeschrijving

WBSO voorbeeld projectbeschrijving

Als u van plan bent om een nieuw product of nieuwe programmatuur te ontwikkelen, komt u mogelijk in aanmerking voor WBSO: een fiscale subsidie in de vorm van een vermindering van door u te betalen loonbelasting.

AB Consultancy helpt u graag bij het aanvragen WBSO en andere subsidies. Dan is de kans groter dat u geen subsidiekansen mist. Het is echter niet onmogelijk om zelf WBSO aan te vragen. Onderaan de pagina kunt u een bestand downloaden met een voorbeeld van twee projectbeschrijvingen: een voor de ontwikkeling van een nieuw product, en een ander voor de ontwikkeling van nieuwe programmatuur. Beide projectbeschrijvingen bevatten ondersteunende vragen die u helpen om een kansrijke WBSO-aanvraag op te stellen.

Snel een kosteloze review van uw WBSO aanvraag

Lukt het niet? Komt u in tijdsnood? 

Alex Beek, ervaren subsidieadviseur en oprichter van AB Consultancy, biedt u eenmalig en geheel vrijblijvend een snelle, kosteloze review aan van uw WBSO-aanvraag. Bel (0654 268026) of mail Alex Beek (alexbeek@abconsultancy.eu) om gebruik te maken van dit aanbod. 

Wat kunt u verwachten?

N

Direct contact met een ervaren subsidieadviseur

N

Na een korte telefonische intake een eerste check of uw projecten in aanmerking komen voor WBSO

N

Een professionele review van uw WBSO-aanvraag met concrete adviezen voor verbetering 

Snel, professioneel advies om uw WBSO-deadline te halen

Mocht u er echt niet uitkomen, dan helpt AB Consultancy u natuurlijk graag.  Als u in tijdsnood bent, kan snel gehandeld worden om uw aanvraag compleet en tijdig in te dienen. 

Alex Beek, ervaren subsidieadviseur en oprichter van AB Consultancy, biedt u eenmalig en geheel vrijblijvend een kosteloze review aan van uw WBSO-aanvraag. Vanzelfsprekend worden uw contact- en projectgegevens vertrouwelijk behandeld. Indien u dat wenst stellen we een NDA op.

Neem contact op met Alex Beek (oprichter van AB Consultancy en ervaren subsidieadviseur).

 

Wilt u het subsidiepotentieel van uw onderneming maximaal benutten?

Laat uw gegevens achter, of bel of mail Alex Beek, voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, direct subsidieadvies of voor een 2nd opinion over een lopende aanvraag.

Contactformulier

AB Consultancy